جمعه 31 شهریور 1402

دونیت تبلیغات تماس با ما طراحی سایت
  • نویسنده :
  • بازدید : 103 مشاهده

سخنگوی شورای شهر در جلسه مطالبات مردم در حوزه ی مدیریت شهری با حضور دکتر آرش لهونی گفت:۱۹ میلیارد تومان تنها هزینه تولید  آسفالت برای معابر خاکی است از این مبلغ بیش از ۱۵ میلیارد را باید در مناطق الحاقی صرف کرد تا به حداقل سطح خدمات برسیم.

وی گفت:سه کیلومتر متر خیابان بالادستی که مورد تاکید نماینده محترم هم می باشدباید ساماندهی شود، پیاده رو سازی ، روشنایی، زیرسازی و ایمن سازی آن حداقل ۱۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

عبدالله زاده عنوان کرد:برخی از خیابان های شهر نیاز به ترمیم و روکش آسفالت دارند که آن هم به ۱۲ میلیارد هزینه نیاز دارد،به طور کلی ما به ۴۱ میلیارد تومان در حوزه ی آسفالت نیازد داریم تا  یک شهر با حداقل وضعیت نرمال داشته باشیم.

دیار عبدالله زاده عنوان نمود:شهرداری پاوه کارخانه آسفالت و کارخانه شن و ماسه دارد که جناب آقای دکتر لهونی به دو طریق نی تواند کمک حال ما باشد 
- تسهیل گری در زمینه دریافت قیر رایگان که به صورت ویژه به شهرداری پاوه تعلق بگیرد تا خود بتواند آسفالت مصرفی خود را تولید کند و از مازاد آن میتواند به درآمد برسد
- دوم مبحث ماده 58 و 42 می باشد و با توجه به تبعیضی که در دوره های قبل نسبت به پاوه وجود داشته انتظار ما این است که جبران تبعیض های قبلی شود تا مقداری بار از روی شهردار برداشته شود.

سخنگوی شورا ادامه داد:ما در ستاد بازآفرینی شهری در حوزه ی مصالح جهت استفاده ی طرح های مشارکتی و پروژه های شهرداری بی نصیب مانده ایم و امید است در این خصوص پیگیری هایی انجام گیرد تا بتوانیم از آن امتیازات استفاده نماییم.

در بحث طرح تفضیلی بعد از ۱۲ سال ظاهر قضیه این است که کارشناسی این طرح انجام شده و باید در کمیسیون ماده ۵ تثبیت شود و متاسفانه این کمیسیون به مدت ۲ ماه است که به تاخیر افتاده و لازم است که این مهم مورد تائید قرار گیرد و فاز جدید مطالعه طرح جامع آغاز گردد.

عبدالله زاده در ادامه مباحث خود به حریم تاسیساتی اشاره کرد و افزود:بحث بعدی بحث حریم تاسیساتی می باشد، از روزی که چهار روستا به شهر الحاق شده اند جاده ی دوریسان الی نسمه از محدوده ی وزارت راه خارج شده و جزئی از حریم های شهرداری شده است.
اما اکنون این مسیر هنوز حریم تاسیساتی می باشد یعنی کسانی که برروی جاده اصلی ساخت و ساز انجام داده اند در حریم قرار دارند طبق قانون نه می توانیم به آنان مجوز اعظا کنیم و نه پایان کار برای آنها صادر شود و این کار عملا قفل شده  و حتی بعضا آب و گاز و برق ندارند و باتوجه به پیگیری های پیشین شهرداری در تاریخ ۱۳ مرداد  این درخواست داده شده که این حریم باید حذف شود چون تحویل این نهاد داده شده اما تا کنون این امر صورت نگرفته و عملا هم کار مردم و هم کار شهرداری به بن بست رسیده است و لازم است نماینده محترم در این زمینه تسهیل گری کند.

وی مطالبه اصلی خود از نماینده پاوه و اورامانات را اخذ مجوز مجتمع عالی سلامت دانست و گفت:بحث دیگر بحث مراکز آموزشی عالی می باشد، خواسته اصلی ما اخذ مجوز مجتمع عالی سلامت می باشد نباید خواسته خود را به یک دانشکده محدود نماییم چون غیر قابل توسعه می باشد و عملا در سطح همان دانشکده باقی خواهد ماند

در پایان نیز مهندس سالم مرادی،شهردار شهر پاوه به بررسی عملکرد شهرداری پرداخت و برنامه ها و پروژه های در دست اجرای این شهرداری را مورد بررسی قرار داد و از نماینده درخواست اعطای اعتبارات ویژه جهت پیشبرد اهداف این شهرداری را خواستار شد.

پس از پایان یافتن جلسه مذکور دکتر آرش لهونی از پروژه جاده بام پاوه (قه لادزی ) و پارک درحال احداث جاده سردره بازدید نمود:





















نظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش

باکس جستجو

هر موضوعی که میخواهید جستجو کنید را در این قسمت بنویسید

تمام حقوق مطالب سایت برای پایگاه خبری صدای چورژی حفوظ میباشد