جمعه 31 شهریور 1402

دونیت تبلیغات تماس با ما طراحی سایت
  • نویسنده :
  • بازدید : 122 مشاهده

رسانه خبری صدای چورژی؛سخنگوی شورای شهر در جلسه‌ی تجلیل از اصحاب و فعالین رسانه‌ی شهرستان طی گزارشی مفصل عملکرد یکساله‌ی شورای شهر را به شرح زیر ارائه نمود:

روشنگری یک از وظایف اصحاب رسانه است،مسیری را به مدیران و مردم بدهند تا سواد رسانه ای و مطالبه گری مردم ارتقا یابد،مطالبه گری صرفا نقد کردن نیست .

خلائی که بنده در رسانه های شهرستان می بینم این است که تحلیل گری این رسانه ها کاهش یافته است ، قبلا مشاهده می نمودیم که رسانه موضوعات مختلفی را در قالب مقاله و نوشته تحلیل می نمود اما متاسفانه درحال حاضر فقط اخبار ارائه می گردد و گاها این اخبار هم حرفه ای نمی باشند.

به تازگی در بین ادبیات فارسی رواج پیدا کرده است به نام " تبیین"
اما سوال این است که این "تبیین " چگونه باید شکل بگیرد؟!
بار اصلی تعریف این واژه در مرحله ی اول برروی دوش اصحاب رسانه می باشد و دوم اینکه مدیران بر این اعتقاد داشته باشند که ما هم شفافیت و هم پاسخگویی داشته باشیم، و ما هم همواره سعی بر این داشته ایم که در شورای شهر هرگونه اتفاق و یا اقداماتی که صورت پذیرفته ، آن را بازتاب دهیم.

گزارش عملکرد شورای شهر طی یک سال گذشته:
از اولین جلسه ی تعیین رئیس شورا که در سال گذشته و روز 17 مرداد شکل گرفت تا به امروز ما در شورای شهر 23 جلسه ی رسمی،24 جلسه ی کمیسیون برنامه و بودجه و عمران،15 جلسه ی کمیسیون بهداشت و گردشگری و 12 جلسه کمیسیون فرهنگی،اجتماعی و جمعا 84 جلسه طی 12 ماه تشکیل شده است.

حاصل این جلسات شورای شهر 134 مصوبه بوده اند و به طور میانگین طی هر جلسه ما 6 تکلیف را بر روی شهرداری و سایر ارگان های دیگر تعیین کرده ایم،با اینکه بعضی از مصوبه های ما اجرایی نشده اند اما ما هم از این موضوع گله مند هستیم و امید است در این موضوع نیز توسط شهرداری بررسی و لازم الاجرا شوند.

بعضا برخی از اعضای شورا گله مند میشوند که چرا درگیر کارهای ناچیز هستند و دنبال طرح های کلان نمی باشند.
لازم است بدانیم به طور مثال برای ساخت یک سرعت گیر ساده باید 5 عضو شورا،شهردار،فرماندار،امام جمعه،شورای تامین و ... به زحمت بیافتند و اکثریت انرژی شورای شهر صرف این کارهای خورد میشوند چون خواسته ی مردم است.

از زمان روی کار آمدن اعضای جدید شورا و از آذر ماه سال گذشته که آقای مرادی به سمت شهرداری منصوب شد سعی بر این بوده که هر لایحه ای که در دست اجرا می باشد حتما باید پیوست مطالعاتی داشته باشد،یعنی لایحه ای که صرفا پیشنهادی را ارائه بدهد و یا از روی اجرا ارائه شود قابل قبول نمی باشد و گاها پیش آمده است که تا 5 بار هم لایحه ای را برگشت داده ایم من جمله مبحث بازارچه مرزی شماره 3 که یکی از بزرگترین معضلات شهر می باشد.
رویه ی شوراهای گذشته بر این بوده که هر فردی هر ایده ای به ذهنش خورده سعی کرده که آن را اجرایی نماید که ما در این شورای جدید همواره سعی بر این داشتیم که این موضوعات را کنترل کنیم و تصمیمات خلق الساعه ای گرفته نشود

موضوعات موردی که شورای شهر به آن ورود کرده است عبارتند از:
1- بحث کشتارگاه سریاس،طی گفتگویی که با محیط زیست و دامپزشکی داشتیم متوجه شدیم که شهرداری نسبت به اینکه رفع نقص بهداشتی نماید محکوم شده است ، و با زحمات شهرداری و پیگیری های انجام شده در این باره رفع نقص شده و گوشت ایمن و بهداشتی روانه بازار گردید،و گفتنی است ما در اورامانات همچین چیزی را نداریم که گوشت بعد از طی مراحل سردخانه تحویل قصاب داده شود و بعد به دست مصرف کنندگان برسد.
2- مدیریت پسماند،سالیانه قریب 8 میلیارد تومان صرف هزینه ی پسماند می شود،طبق آخرین پیگیری ها در این رابطه به این نتیجه رسیدیم که با پیگیری های شهرداری محترم توافقی برای شروع مطالعات مدیریت پسماند در شهر انجام شود و راهکار جایگزین دفن کردن زباله ارائه شده و بهسازی محدوده ای که آلوده شده انجام بپذیرد.

3- بحث گله مندی از ادارات،برخی از ادارات در گذشته ساخت و سازی را انجام داده و بدهکار شده اند اما اکنون دنبال رفع بدهی خود نمی باشند و متاسفانه هربار بنا به دلایلی زیر بار ترفیع این بدهی ها نمی روند اما یکی دیگر از امورات در دست اقدام شورا وصول کردن همین بدهی های برخی از ادارات است و انشاالله تا دریافت آنها کوتاه نخواهیم آمد.

4- مشکل فاضلاب محله دوریسان،چندین بار مردم ساکن در آن محله معترض بوده اند که از بوی فاضلاب و پسماند دامداران رنج می برند،آخرین پیگیری های انجام شده در این رابطه ارائه‌ی بحث مورد نظر در جلسه ی کارگروه بهداشت استان بوده و درخواست رفع مشکل پیش آمده را نموده ایم.

5- ناکذاری خیابان ها و معابر،در جلسه‌ی کمیسیون فرهنگی شهرستان ما حدودا 50 نام پیشنهادی را برای 130 خیابان انتخاب کردیم،با توجه به ترویج خریدهای اینترنتی این ضرورت وجود داشت که هرچه زودتر معابر بدون نام نامگذاری شوند.

6- الکترونیکی کردن نرخ کرایه تاکسی،یکی دیگر از تصمیمات در دست اقدام شورای شهر الکترونیکی کردن کرایه تاکسی می باشد به این دلیل که دغدغه‌ی مسافران و رانندگان تاکسی نیز کاهش یابد.

برخی دیگر از اقدامات به صورت خلاصه وار:
 بحث برندسازی شهری،ساماندهی محله نسمه در حوزه ی گردشگری،توسعه فضای سبز و همچنین ایجاد روشنایی در این فضاها،مطالعات پارک قەڵادزێ ( بام تهران ) که نماینده هم در این باره مطالبات به جدی داشته اند،ساماندهی جاده‌ی بالادست پاوه،ساماندهی جاده شهرک کارگاهی که به مدت ۱۲ سال لاینحل مانده بود

و اما مهمترین موضوع مورد نظر شورای شهر که تقدیم نماینده رئیس جمهور در سفر ایشان به شهرستان گردید تأسیس دانشکده علوم پزشکی در اورامانات و به مرکزیت پاوه می باشد که در این میان لازم است مسئولین گرامی و اصحاب رسانه نیز ما را همیاری کنند و این موضوع را به یک مطالبه تبدیل کنند چرا که اگر این مهم رخ دهد به یک اتفاق بزرگ هم در حوزه ی سلامت و هم درحوزه ی بهداشت تبدیل خواهد شد.

نظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش

باکس جستجو

هر موضوعی که میخواهید جستجو کنید را در این قسمت بنویسید

تمام حقوق مطالب سایت برای پایگاه خبری صدای چورژی حفوظ میباشد