جمعه 31 شهریور 1402

دونیت تبلیغات تماس با ما طراحی سایت
  • نویسنده :
  • بازدید : 13 مشاهده

شهرداری پاوه موفق به اخذ گواهینامه فنی فرآیند تولید آسفالت از سوی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی برای کارخانه آسفالت خود شد.

به گزارش رسانه خبری صدای چورژی و به نقل از روابط عمومی شهرداری پاوه؛ مهندس مرادی شهردار پاوه از اخذ گواهینامه فنی فرآیند تولید آسفالت شهرداری برای نخستین بار از سوی مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی خبر داد و در مورد ضرورت اخذ آن افزود: تمام پیمانکاران طرف قرارداد با وزارت راه و شهرسازی آسفالت مورد نیاز جهت انجام پروژه های خود را صرفا از کارخانه های تولید آسفالتی که دارای گواهینامه فنی از مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی هستند، تهیه می‌کنند؛ لذا بر این اساس لازم بود که به منظور تبدیل کردن کارخانه آسفالت به یک محل تأمین درآمد پایدار و رقابت با بخشهای خصوصی، گواهینامه فنی (مدرک رسمی نشان دهنده قابلیتِ تولید با کیفیت استاندارد) را به منظور تأیید مرغوبیت آسفالت تولیدی و فروش بهتر و بیشتر دریافت کنیم.

شهردار پاوه افزود: با عنایت به مراتب فوق، اخذ گواهینامه مذکور در صدر اولویت امور برای شهرداری و شورای اسلامی شهر قرار گرفت و پس از رفع برخی نواقص موجود در کارخانه آسفالت با صرف اعتباری بالغ بر ۱۱ میلیارد ریال، مکاتبات جهت اخذ گواهینامه فنی با هدف ارتقاء کمی و کیفی در تولید آسفالت انجام  گرفت و پیگیری‌های مجدانه شهرداری منجر به بازدید کارشناسان فنی واحد مرکز تحقیقات وزارت راه و شهرسازی از خط پردازش و تولید آسفالت شد و پس از بازدید از محل کارخانه و ارزیابی مدارک و مستندات فنی، فرآیند تولید آسفالت با ضوابط فنی و آیین نامه های جاری همخوانی داشته و مورد قبول مرکز تحقیقات راه، مسکن و شهرسازی قرار گرفت و در نهایت از سوی این مرکز، گواهینامه فنی برای کیفیت آسفالت تولیدی کارخانه آسفالت شهرداری صادر شد.

مهندس مرادی ادامه داد: بازدید کارشناسان مذکور از فرآیند تولید به طور مستمر انجام خواهد شد و شهرداری باید هرساله نسبت به تمدید آن اقدام نماید.

شهردار پاوه در پایان با اشاره به تلاش‌های ۶ نفر از همکاران خود در شهرداری در این راستا، زحمات آن‌ها را شایان تقدیر عنوان و از آنان تشکر کرد.

نظرات ارسال شده

کد امنیتی رفرش

باکس جستجو

هر موضوعی که میخواهید جستجو کنید را در این قسمت بنویسید

تمام حقوق مطالب سایت برای پایگاه خبری صدای چورژی حفوظ میباشد