- نویسنده : بابایی
- بازدید : 53 مشاهده

نشست کارگروه گردشگری و ستاد خدمات سفر شهرستان پاوه به ریاست فرماندار و با حضور معاون میراث فرهنگی و گردشگری استان، معاون امور عمرانی فرمانداری، بخشدار مرکزی و مدیران ادارات و ارگانهای عضو کارگروه برگزار شد.
فرماندار پاوه در این نشست با اشاره به ثبت جهانی اورامانات گفت: تدوین یک طرح جامع به منظور ساماندهی گردشگری در حوزه های مختلف آن بسیار ضروری و نیاز است.
دکتر اردشیر رستمی افزود: رونق گردشگری مستلزم فراهم کردن زمینه حضور سرمایه گزاران است که این مهم فقط با همراهی، حمایت و برداشتن موانع پیش روی سرمایه گزاران است.
وی تصریح کرد: شهرستان پاوه یکی از مناطق کم نظير است که در تمامی فصول سال ظرفیت و پتانسیل های لازم برای حضور گردشگران را دارد، لذا با برنامه ریزی و هدفمند کردن گردشگری میشود یک تحول شگرفی در شهرستان ایجاد کرد.
رستمی با بیان اینکه شهرستان پاوه دارای روستاهای هدف گردشگری است افزود: نگاه گردشگری شهرستان، گردشگری روستایی است لذا با توجه به این ظرفیت مهم باید روستاهای هدف گردشگری افزایش پیدا کند.
فرماندار پاوه بر شناسنامه دار کردن اماکن اقامتی و خانه های مسافر و نظارت دقیق و مستمر براین اماکن تاکید کرد.
وی با تقدیر از فعالیت های شرکت رزرواسیون گردشگری سیران پاوه گفت: این شرکت برای همین راه اندازی و دایر شده است که رزرواسیون اقامتگاه ها و خانه های مسافر را پوشش دهد برای چند نفر هم اشتغال ایجاد کرده است امکانات و سیستم خوبی فراهم کرده اند لذا باید از ظرفیت این شرکت هم برای ساماندهی خانه های مسافر و آگاهی بخشی به مسافران برای اسکان حتما استفاده شود و مصوب است که تمامی اقامتگاه ها در این شرکت ثبت نام کنند و هر اقامتگاه و یا مکان اسکانی که در این شرکت ثبت نشود از نظر ما غیرقانونی است.
معاون امور عمرانی فرمانداری پاوه نیز در این نشست گفت: بنا به ضرورت و در جهت رسیدگی به مشکلات و چالش ها و نیازمندی هایی که در حوزه گردشگری شهرستان وجود دارد کارگروه گردشگری را با ریاست فرماندار دلسوز و ساعی شهرستان فعال و این جلسه را تشکیل دادیم و بررسی میکنیم موضوع ساماندهی و نظارت بر خانه های مسافر و اماکن اقامتی، برنامه ریزی در حیطه وظایف ستاد هماهنگی خدمات سفر، تشکیل انجمن حافظان میراث فرهنگی و موضوع ثبت جهانی منظر فرهنگی هورامان که دست آورد خوبی بود اما متاسفانه کم کم به فراموشی سپرده شده است.
مهندس سالم مصطفایی گفت: استحضار دارید سالهاست از شهرستان پاوه به لحاظ دارا بودن جاذبه های طبیعی و خدادادی و شرایط آب و هوایی و فرهنگی و تاریخی به عنوان قطب گردشگری استان و حتی کشور نام برده می شود اما این سوال وجود دارد برای استفاده از این فرصت ها و قابلیت هایی که وجود دارد متولیان امر به ویژه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حوزه ایجاد زیر ساختهای لازم، امکانات و خدمات و حفظ آئین و فرهنگ و صنایع دستی در این دیار تا کنون چه اقداماتی انجام داده و چه برنامه ای خواهد داشت.
وی افزود: ما در شهرستان پاوه دیگر فرصتی برای آزمون و خطا نداریم بایستی به صورت علمی و عملی و با استفاده از تجربیاتی که بدست آمده اقداماتی انجام شود که باعث پیشرفت و رونق بهتر و رضایتمندی مردم در این حوزه شود.
معاون عمرانی فرمانداری پاوه تصریح کرد: به عنوان مثال در حوزه اسکان در اقامتگاه ها و خانه های مسافر و برای استفاده از تمام ظرفیت های موجود باید برنامه ریزی و نظارت بهتری داشته و نباید بی تفاوت باشیم و موضوع را به گذشت زمان و تجربه بعد آن موکول نکنیم که فرصت ها ازدست خواهد رفت چه بسا نتایجی که بعدها قابل جبران نباشد.
مصطفایی یادآور شد: امام جمعه گرانقدر و دلسوز پاوه که همواره دغدغه حفظ دین، آئین و فرهنگ منطقه در کنار تامین معیشت مردم در حوزه گردشگری دارد در دیدار فروردین ماه با معاون سازمان میراث فرهنگی کشور به سه نکته مهم یعنی حفظ دین و فرهنگ منطقه در کنار کسب درآمد و معیشت مردم، ساماندهی و شناسنامه دار نمودن اماکن اسکان، اقامتگاهها وخانه های مسافر، استفاده از ظرفیت دهیاران و دلسوزان محلی برای ساماندهی گردشگری در منطقه اشاره فرمودند که میتواند فصل الخطاب نیز باشد.
وی افزود: موضوع ثبت جهانی منظر فرهنگی هورامان بایستی باعث رونق گردشگری و اقتصادی در منطقه شود. دست آورد خوبی برای منطقه بود اما تا کنون انتظارات در این رابطه برآورده نشده و نتایجی حاصل نشده که سازمان و مدیر پایگاه بایستی با پیگیری و اقدامات بهتر پاسخی در این رابطه برای اقناع مردم داشته باشد.
وی تصریح کرد: مدیر میراث فرهنگی و گردشگری پاوه انتظارات خود را بصورت مشخص از شهرداران و شوراها و دهیاران بویژه روستاهای هدف گردشگری شهرستان اعلام و تاکید میکنم این عزیزان در جهت اهداف جلسه و رونق بیشتر گردشگری و فراهم شدن رضایتمندی مردم شریف شهرستان و مسافران همکاری و فعالیت خوبی داشته باشند.
معاون عمرانی فرمانداری پاوه در پایان سخنان خود گفت: فراهم شدن زمینه اشتغال و کسب درآمد و در نتیجه ماندگاری مردم شریف روستاها برای ما مهم است و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری میتواند با جلب مشارکت و کمک دهیاران در این رابطه نقش خوبی ایفاء نماید و انتظار داریم در آینده شاهد اقدامات و نتایج مفیدی باشیم.
نظرات ارسال شده
باکس جستجو
هر موضوعی که میخواهید جستجو کنید را در این قسمت بنویسید